تبلیغات
برق و الکترونیک - مقایسه جالب آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری (+عکس)

مقایسه جالب آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری (+عکس)

تاریخ:پنجشنبه 10 شهریور 1390-01:24 ق.ظ

مقایسه جالب  آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری (+عکس)هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق‌های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می‌گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود...

هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق‌های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می‌گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.
برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد، دو گیاه کاملاً مشابه که یکی از آنها توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب شده بودند، مورد مقایسه قرار گرفتند.

این فکر جالب به ذهن یک دختربچه رسیده بود و خودش نیز آن را اجرا کرد. وی مقدار معینی آب را در مایکروویو جوشاند و پس از سرد شدن به یکی از گیاهان داد و همان مقدار آب را در کتری و روی اجاق گاز جوشاند و پس از سرد شدن به گیاه دیگر داد و این کار را به مدت 9 روز ادامه داد.

نتیجه این آزمایش (طبق تصاویر) پس از روز نهم نشان دهنده این بود که گلدانی که توسط آب جوشانده شده به روش سنتی سیراب شده بود (گلدان سمت راست) مانند روز اول کاملاً سالم و شاداب بود ولی گلدانی که توسط آب جوشانده شده در مایکروویو سیراب شده بود رفته رفته پژمرده و نهایتاً در روز نهم کاملاً خشک شد.
 
 
اما مایکروویو چگونه عمل می‌کند؟
مایکروویو (میکروویو) که به اشتباه ماکروویو خوانده می‌شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکرو MICRO (به معنی کوچک) و ویو WAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا است. فرکانس چنین امواجی، بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می‌تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتاً بالا است و از درون ابر و غبار عبور می‌کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج، کوتاه تر می‌شود.

به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می‌گیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت.
امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می‌شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به هم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده می‌شود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود می‌کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می‌گیرد.
 
گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
با کمک فلیوِر وِیو می توانید همه نوع مواد غذایی را 3 بار سریع تر از یک فر ، بدون نیاز به روغن بپزید!تصور کنید بوقلمون بریانی را که تنها در 25 دقیقه یا لازانیایی که در 15 دقیقه به جای مدت زمانی طولانی تر آماده شوند.
مواد غذایی شما چه تازه یا یخ زده باشد ، با استفاده از این وسیله میتوانید آنها را در کمترین زمان بپزید ، بریان کنید ، کباب کنید ، بخارپز کنید ، برشته کنید یا گرم کنید و ... راز کار فلیوِر وِیو در استفاده از یک لامپ هالوژنی ، اشعه مادون قرمز و سیستم گردش حرارت درون آن است که باعث می شود غذا 3بار سریع تر و با طعم و ظاهر بهتری پخته شود.
به وسیله سیستم گردش حرارت فلیوِر وِیو ، هوای داغ در کاسه مانند گرد باد می چرخد و مواد غذایی از همه طرف به خوبی می پزد. همچنین باعث می شود روغن و چربی مواد به پایین رانده شده و در پایین ظرف جمع شود و از غوطه ور شدن مواد غذایی در روغن جلوگیری می کند که در نتیجه طبخ غذا سالم تر انجام می شود. همچنین به وسیله دو سینی مجزای فلیوِر وِیو می توانید در دو طبقه به صورت همزمان مواد گوناگون را طبخ کنید.
خصوصیات فر نوری
وات 1300
قطر 30 سانتیمتر
ارتفاع 17 سانتیمتر
قابلیت یخ زدایی ندارد
سرعت فن ثابت است
تایمر 60 دقیقه ای دارد
گنجایش 11 لیتری دارد
وزن دستگاه 9/5 کیلو گرم می باشد
برای شستشوی دستگاه تنظیم باید دستی انجام گیرد
تمام موارد به صورت مکانیکی است و امکان استهکاک دارد
درب آن جدا می شود و نگهداری درب دردسر ایجاد می کند
ارتفاع درب دستگاه به دلیل جدا شدن آن از دستگاه قابل تنظیم نمی باشد
ویژگی های محصول
جدا کردن روغن و چربی ها از غذا
کاسه شیشه ای برای کنترل پخت غذا
دو عدد سینی برای طبقه بندی پخت دو نوع غذا
پخت سریع تر غذا : با استفاده از لامپ هالوژنی ، اشعه مادون قرمز و گردش گرما در ظرف
اطلاعات تکمیلی
ولتاژ : 240-220 ولت ، 120-110 ولت
وات : 1300
وزن : 9/5 کیلو گرم
قطر کاسه : 305 میلیمتر
حجم کاسه : 11 لیتر
عمق کاسه : 167 میلیمتر
محدوده حرارتی : 65 تا 260 درجه سانتیگراد
گارانتی این کالا شامل : مشکلات فنی کالا می باشد و در صورت شکستگی هر یک از قطعات شامل گارانتی نمی باشد .
چه چیزهایی داخل جعبه است
شامل : دستگاه فلیور ویو ، نگهدارنده درپوش ، سینی بالایی ، سینی پاینی ، انبر مخصوص
Flavor Wave Oven Turbo
سوال های متداول در ارتباط با این کالا
آیا دو دستگاه توربو و پلاتینوم از هر سه سیستم لامپ هالوژنی ، اشعه مادون قرمز و کانوکشن استفاده می کنند ؟
بله البته هر دو فر نوری Flavor wave Turbo و Flavor wave Platinum از سه سیستم نامبرده بهره مند هستند و نحوه عملکرد یکسان دارند .
آیا متعلقات هر دو دستگاه یکسان هستند؟
بله ، دو سینی بالائی و پائینی و انبر مخصوص در هر دو فر موجود می باشند . ( فر Flavor wave Turbo به علت جدا شدن درب از روی کاسه دارای یک نگهدارنده درپوش است که هنگام کشیدن غذا نگهداری درب دستگاه مزاحمت ایجاد نکند. )
چرادستگاه من روشن نمی شود ؟
دستگیره آن باید کاملا" پایین باشد تا دستگاه روشن شود همچنین باید ترموستا ت را تنظیم کنید ( با چرخاندن دسته آن در جهت عقربه های ساعت)و زما نسنج آن را نیز در جهت عقربه های ساعت60 دقیقه بچرخا نید سپس دوباره به عقب چرخا نده وبر روی زمان مورد نظر خود تنظیم کنید.
ازاتصال دستگاه به پریز برق مطمئن شوید.
از برقراری جریان برق مطمئن شوید.
زمانسنج را 60دقیقه در جهت عقربه های ساعت بچرخانید سپس دوباره به عقب چرخانده و بر روی زمان مورد نظر خود تنظیم کنید.
ازتنظیم ترموستا ت بر روی درجه مورد نظر مطمئن شوید.
دسته حمل را تمام مدت پایین نگه دارید.(توجه: این دسته به عنوان دگمه ایمن عمل کرده و اجازه نمیدهد هنگامی که فر در وضعیت غلطی باشد ؛ به کار بیفتد.)
تمیز کردن دستگاه به چه صورت است ؟
شستشوی ساده:
دستگاه را از برق جدا کنید و اجازه دهید خنک شود.
از یک اسفنج به همراه کمی مایع ظرفشویی ملایم و آب گرم برای پاک کردن کاسه شیشه ای استفاده کنید.
خوب آبکشی کنید تا مواد شوینده از بین برود.
توجه: از فرو بردن درب ظرف داخل آب خودداری کنید.
شستشوی معمولی :
دستگاه را از برق جدا کنید و اجازه دهید خنک شود.
محفظه فن و درب دستگاه را به کمک یک پارچه یا اسفنج نمدار و کمی مایع ظرفشویی ملایم پاک کنید.
از سیم ظرفشویی استفاده نکنید..
طبقه سیمی را نیز با آب و مایع بشویید..
قسمتهای فلزی را بااسفنج و یا دستمال و مایع ظرفشویی ملایم تمیز کنید سپس خوب خشک و پاک کنید. چنانچه احساس میکنید نیاز به سابیدن است از یک سیم نایلونی استفاده کنید .
شستشوی خودکار کاسه شیشه ای:
داخل ظرف را از آب شیر پر کنید تا به سطح علامت گذاری شده برسد.
یک قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید.
درب را بگذارید و به برق بزنید.
دستگاه را روی حالت "شستشو" قرار دهید و برای مدت ده دقیقه تنظیم کنید (باجریان هوای گرمی که ایجاد میشود همه جرمهای چسبیده
به ته ظرف پاک خواهند شد.)
بعد از شستشو ، خوب آبکشی کنید تا مواد شوینده از سطح ظرف پاک شود.
شستشو با ماشین ظرفشویی :
کاسه شیشه ای و طبقه سیمی را میتوانید باماشین ظرفشویی بشویید هر چند باید از قرار دادن درپوش ظرف داخل مایعات اجتناب کنید.
پایه کاسه شیشه ای را قبل از قرار دادن داخل ماشین ظرفشویی ازآن جدا کنید.
آیا دستگاه به اندازه ای بزرگ هست که بتوان همزمان چند نوع غذا را در آن پخت؟
در این دستگاه از طبقه استفاده میشود که به شما این اجازه را میدهد همزمان در دو سطح غذا بپزید.
دستگاه چگونه اینقدر سریع غذا را می پزد؟
این دستگاه از یک کاسه گرد و یک محفظه فن داخل درپوش ظرف تشکیل شده است بنابراین جریان هوای گرم از بالا به پایین ودور تادور کاسه و غذا حرکت کرده و دوباره به سمت فن بر می گردد. این عملکرد گردش توفان ما نندی را ایجاد می کند که دایما" درون ظرف حرکت میکند. این هوای فوق گرم شده ؛ موجب پختن و برشته شدن کامل و سریع غذا میشود.
آیا میتوان غذا های یخ زده را بلا فاصله پس از خارج کردن از فریزر داخل دستگاه پخت ؟
یخ زدایی مواد همیشه وجود دارد اما با این دستگاه شما میتوانید سخت ترین غذا ها را مستقیما" از فریزر بیرون آورده و سه برابر سریعتر از فرهای معمولی به طور کامل بپزید.
چرا دستگاه من داغ نمیشود؟
ترموستات را بررسی کنید تا مطمئن شوید آن را بر روی حرارت لازم تنظیم کرده اید.
چگونه برای اولین بار از دستگاه استفاده کنم؟
فر فلیور ویو قبل از اولین استفاده باید یک بار داغ شود .هنگامی که دستگاه را به این شکل آماده میکنید کمی بوی سوختگی استشمام خواهید کرد که این مسأله نباید شما بترساند چرا که این بو از سوختن روغنی که برروی اجزای دستگاه داغ کننده وجود دارد ؛ ایجاد خواهد شد. این مراحل ساده را انجام دهید:
داخل کاسه را دستمالی نمداربکشید.
ازمحکم شدن درپوش بر روی فر مطمئن شوید.
زمان را بر روی 5 دقیقه تنظیم کنید.
ترموستات را روی دمای 250درجه قرار دهید و فر را روشن کنید.
پس از اینکه زمان به پایان رسید وفر خاموش شد ؛ 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
برای بار دوم داخل کاسه فر را دستمال مرطوب بکشید.
آیا فر فلیور ویو محیط آشپزخانه را گرم خواهد کرد؟
از آنجایی که فر فلیورویو توربو از حرارت نور هالوژن ، امواج مادون قرمز و جریان هوای گرم استفاده میکند ؛ غذای شما سریعتر و آبدارتر آماده میشود و نیازی به حرارت دادن از قبل ویا یخ زدایی نمیباشد. این وسیله نه تنها آشپزخانه شما را گرم نمیکند بلکه شما میتوانید در ماه های گرم تابستان و در محیط های کوچک از آن استفاده کنید.
حد فاصل دمای فر چقدر خواهد بود؟
از 150 تا500 درجه فارنهایت که در فاصله زمانی 60 دقیقه نوسان خواهد داشت.
:فر فلیور ویو چگونه بهتر از فر کانونشن (جریان هوای داغ) عمل می کند ؟
به کمک این فر شما میتوانید غذایی خوشمزه تروسالمتر در نیمی از مدت زمان پختهای سنتی داشته باشید.
کاسه فر فلیور ویو از شیشه ساخته شده و شما می توانید غذای داخل آن را دورتادور کنترل کنید.
این دستگاه از یک کاسه گرد و یک محفظه فن داخل درپوش ظرف تشکیل شده است بنابراین جریان هوای گرم از بالا به پایین و دورتا دور کاسه و غذا حرکت کرده و دوباره به سمت فن بر می گردد. این عملکرد گردش توفان مانندی را ایجاد می کند که دایما" درون ظرف حرکت میکند. این هوای فوق گرم شده ؛ موجب پختن و برشته شدن کامل و سریع غذا میشود.
در این دستگاه از یک طبقه استفاده میشود که به شما این اجازه را میدهد همزمان در دو سطح غذا بپزید. به علاوه ، وقتی که گوشت ، مرغ وماهی در طبقه زیرین پخته میشوند ؛ چربی و روغن آنها از شبکه توری خارج شده وغذای شما سالمتر و سبکتر طبخ میشود.
چرا چراغ دستگاه خاموش وروشن میشود؟
این یک عملکرد طبیعی است وبه سرعت فر مربوط میشود تا از فرهای کانوکشن سریعترو از مایکرو فرها مؤثرتر عمل کند
منبع: jahannews.ocm

1

به احتمال ۹۰٪ با نگاه اول فکر کردید شترهای سیاه رنگی در کویر در حال حرکتند.اما کاملا اشتباه کردید،چون شتر ها به رنگ خاکستری هستند و آن اشکال سیاه فقط سایه ی آنها است.

این تصویر  برنده جایزه بهترین تصویر طبیعت شده است. این عکس کاولا از بالی سر شترها گرفته شده است و مکان های سیاه رنگ سایه ی آنها است که چون آفتاب از طرف مقابل تابیده است آن طرف معلوم می شود. شترها نیز اشکال کرمی رنگ کنار سایه ها هستند.

http://powercontrol.mihanblog.com/extrapage/767



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات()